Müşteri Ol
Hakkımızda
Hakkımızda Hakkımızda

Hakkımızda

Vakıf Katılım, yüzyıllardır kültürümüzün önemli bir parçası olarak günümüze gelen ve bugün ana kurucusu Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından yaşatılan “Vakıf Kültürü”nün önemli bir kurumu olarak faaliyetlerini sürdürmektedir.

Vakıf Katılım'ı Tanıyın

Vakıf Katılım; BDDK’nın 3 Mart 2015 tarih ve 29284 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan, 27 Şubat 2015 tarih 6205 sayılı izniyle kurulmuş olup 25 Haziran 2015 tarihinde ticaret sicilde tescil işlemi gerçekleştirilerek tüzel kişilik oluşmuştur. 17 Şubat 2016 tarih ve 29627 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan BDDK’nın 11 Şubat 2016 tarih ve 6729 sayılı kararı ile faaliyet izni almış, 24 Şubat 2016 tarihinde Katılım Bankacılığı Faaliyetlerine başlamıştır.

Yatırımcı İlişkileri

İnsan Kaynakları

Dinamik, başarmanın kıymetini bilen, odağı sürekli öğrenmek ve gelişmek olan, gücünü kendine olan güveninden ve başarma isteğinden alan adaylarımız için kariyer fırsatları sunmaktayız. Siz de bu dinamik ve yenilikçi ekibin bir parçası olmak isterseniz, BİZ’e katılın!

Medya Merkezi

Vakıf Katılım’a ait duyurulara, reklamlara, ödüllere ve kurumsal dokümanlara buradan ulaşabilirsiniz.

Vakıf Katılımlı olun, ayrıcalıklar dünyasına katılın!

Mobil Şubeyi indirip görüntülü görüşmeyle müşterimiz olun; havale, EFT ve FAST işlemlerinize para ödemekten kurtulun.

iPhone Android iPhone iPhone